Termografering og lækagesøgning

Termogafering og lækagesøgning

Vi dækker hele Nordjylland

Termografi

Du kan undersøge, hvor dit hus skal efterisoleres ved at få din bolig termograferet. Det er tydeligt at se kuldebroer og utætheder på det termografiske billede. Ved at termografere din bolig får du en varmeteknisk kortlægning af overfladetemperaturen på bygningsflader og konstruktioner. Når du har en termografering af dit hus, kan du se hvor der mangler isolering eller utætheder kan lukkes

Termografi virker ved at kameraet laver en temperaturmåling ved hjælp af varmestråling, dette sker via infrarød måling hvilket gør det muligt at tage billeder selvom det er mørkt, tager man billeder når det er mørkt sikre man også at solen ikke laver misvisende varmepletter på huset. Billeder der tages med termografi kameraet er farvelagt så det er muligt at se hvor varmen slipper ud, Derfor bruges termografi ofte til at undersøge tilstanden på isoleringen i ældre huse og enkelte gange også i nyrere huse for at tjekke for byggesjusk.

Lækagesporing

Utætte vandrør kan blive en meget dyr fornøjelse

Uætte rør er ikke for sjov. Det koster både på vand- og varmeregningen at have utætte vandrør, og det medfører risiko for store skader med skimmelsvamp til følge. Jo længere tid, man er om at opdage det, jo større regning medføre det.

Vi udfører lækagesporing stort set alle typer af rørsystemer for både private og virksomheder

Hvordan finder vi utætheden?

For at lokalisere uæthed i vandrør anvender vi udstyr af forskellige arter. Vores udstyr kan finde utætheder i rørerne ved brug af ultralyd, sporgas, termografi.

Vores forskellige udstyr gør, at vi kan finde utætheder i næsten alle rørsystemer – og vi kan finde utæthederne med stor præcision. Vores udstyr gør, at det ikke er nødvendigt at bryde hele murer ned, rive hele gulvet op eller grave hele fortorvet op for finde dette utætte rør.

Eksempler på priser – incl moms
Termografering uden rapport (6-10 billeder)
kr. 1.500,-
Termografering med rapport (10-15 billeder)
Kr. 2.750,-

Se priser